Propositioner

Propositioner for Club La Santa Kids Mountainbike Cup 2020:
-Varde Cykelklub præsenterer igen i år en MTB Børnecup over 3 afdelinger

Løbet afvikles over 3 afdelinger i 8 forskellige klasser med meget forskellige ruter. Ruterne vil være egnet for begyndere, som endnu ikke har det store kendskab til sporten.  De sidste år har vi haft deltagere helt ned til 4 års alderen – De skal måske hjælpes lidt rundt, men det er også helt ok.

Som navnet antyder, så er det en “Kids Cup”, hvorfor fokus skal holdes på, at alle får en god oplevelse og får lyst til at deltage igen.

VIGTIGT: Alle deltagere (eller andre), der cykler på ruten skal bære hjelm og udvise hensyn og god opførsel.

Ruterne vil være rundstrækninger på ca. 1 km for de mindste og lidt længere og sværere for de større, hvor der køres et antal omgange, der tilpasses efter rutens sværhedsgrad, således vi når de ønskede køretider. Ruten vil være klar ca. 1 time før første start, hvis man vil have en prøveomgang.

Løbet afvikles i afslappet atmosfære, og vi forventer, at hver klasse vil være afviklet med køretider på ca. 30-40 min, hvor de største børn kører længst tid.

Der køres med fast antal omgange, men med den begrænsning at udkørsel til ny runde lukkes når vinderen i klassen er fundet.

…det er den gode oplevelse, for ALLE deltagerne…. det er hele cuppens mål. Der uddeles præmier til vinderne og godtepose eller andet til alle deltagere.

Datoer/Steder: 

Club La Santa Kids Mountainbike Cup afvikles over 3 afdelinger på flg. datoer:

1.     Afdeling:  Mandag d. 1. juni (2. Pinsedag) i Grusgraven i Sdr. Heden Plantage v. Varde
2.     Afdeling: Lørdag d. 21. juni i Militærskoven v. Varde
3.     Afdeling: Søndag d. 15. august i Arnbjerg Parken i Varde midtby.

Praktiske informationer og tilkørsel og parkering for de enkelte afdelinger bliver lagt på hjemmesiden ca. 1 uge før løbene.

Første start går kl. 14.00 til alle afdelinger.

Tidsplan: 

 • Kl. 13:30 Indskrivning/registrering. Du skal hente dit startnummer til hver afdeling, så derfor skal du forbi check ind.
 • Kl. 14.00 Første start. For U10 og U8. Starten organiseres således: U10 forrest U8 bagved. Starten går forskudt med ca. 30 sek.
 • Kl. 14:30 – 14:45 Anden start. For U14 og U12 og her laver vi ligeledes en opdeling for de enkelte klasser baseret på antal deltagere.

Klasser:

Der køres i 8 klasser i denne cup.

 • U8 Piger: årgang 2013 og yngre
 • U8 Drenge: årgang 2013 og yngre
 • U10 Piger: årgang 2011 og 2012
 • U10 Drenge: årgang 2011 og 2012
 • U12 Piger: årgang 2009 og 2010
 • U12 Drenge: årgang 2009 og 2010
 • U14 Piger: årgang 2007 og 2008
 • U14 Drenge: årgang 2007 og 2008

Tilmelding:
Skal ske online på www.kidsmtbcup.dk

On-line tilmeldingen lukker kl. 22.00 torsdag inden hver afdeling.

Betaling foregår ved tilmelding med kreditkort, og der vil forekomme et mindre kortgebyr ved betaling.

Tidtagning/resultat:
Der anvendes tidtagning, så alle deltagere skal være udstyret med en chip. Er man ikke i besiddelse af en chip kan denne bestilles ved tilmelding. Resultatet bliver offentliggjort på hjemmesiden.

Vi har igen i år besluttet, at der ikke er en “fratrækker” til cup resultatet, og at man skal have stillet til start i alle afdelinger for at få en placering i den samlede cup.

Startgebyr:
Startgebyr for hver afdeling er kr. 75,00.

Ved cup tilmelding til alle tre afdelinger er prisen kr. 150,00.

Forplejning:
Til alle afdelingerne vil der være kage og saftevand til de deltagende ryttere.

Præmier:
Til hvert løb er podiepræmier til nr. 1, 2 og 3 i hver klasse og i forbindelse med sidste afdeling er der diplomer til alle deltagere samt pokaler til de samlede vindere.